Senior Data Engineer – Detachering – Randstad

Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een zeer ervaren data engineer. Een bedrijf dat zich enkel richt op de detachering van Big Data specialisten (Data Scientists, Data Architecten en Data Engineers). Vanuit deze unieke positie worden zij gezien als de specialist op het gebied van Big Data en heeft dit er mede voor gezorgd dat zij een zeer omvangrijke en diverse klantenkring hebben.

Functie

Vanuit de rol als data engineer word jij ingezet bij klanten en zal verantwoordelijk worden voor het verzamelen en analyseren van de aanwezige data. Hierbij ontwerp, ontwikkel en onderhoud jij complexe data platforms. Omdat het hier vaak gaat om bedrijven die aan de start staan data gedreven te worden zal je veelal systemen vanuit het niets moeten opbouwen.

Wensen

  • Je beschikt over een hands-on werkmentaliteit
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs
  • Je hebt diepgaande kennis van Python, R, Hadoop
  • Je hebt ruime werkervaring met Java en Scala
  • Je hebt gewerkt met cloud platforms (AWS, Azure)

Zij bieden

Een omgeving waarin je enkel Big Data specialisten als collega’s zal hebben. Een functie waarbinnen jij een hoge mate van verantwoordelijkheid krijgt. Verantwoordelijkheid die zich uit in de mogelijkheid om, indien het project zich er voor leent, thuis te werken. Verder bieden zij jou een boven modaal inkomen aan en de mogelijkheid je verder vanuit dit domein te ontwikkelen door opleidingsbudget vrij te maken. Je krijgt een leaseauto naar keuze en ontvangt bij de start een mobiel en laptop van de zaak.

Contact

Kai Lemkes
E: kai@analysepeople.nl
M: 06-52553882
T: 020-280000