Senior Marketing Analist – Consumentenelektronica – Den Haag

Voor een toonaangevende snel groeiende producent van consumentenelektronica zijn wij per direct op zoek naar een zeer ervaren, zelfstandige marketinganalist.  Iemand die in staat is om met een sterk ontwikkelt commercieel inzicht in staat is om inzicht te brengen in de klanten en het imago door marketing intelligence activiteiten uit te rollen.

De functie-inhoud

  • Jij gaat je bezig houden met het uitvoeren marketing intelligence activiteiten om de groei van de producten en het merk verder te laten groeien.
  • Je houdt je actief bezig met het in kaart brengen van de wensen van de directie en de vertaalslag naar gerichte en meetbare marketingactiviteiten.
  • Jij bent hoofdverantwoordelijk voor de uitrol, monitoring en bijsturing van de door jou geïnitieerde marketing strategieën

Functie eisen

Jij hebt een aantoonbare relevante werkervaring als marketing/web analist van minimaal vijf jaar. Je hebt een relevante domeinkennis op het gebied van retail/e-commerce omgevingen. Je beheerst technieken als Tableau, SPSS en VBA. Het heeft sterk de voorkeur dat je eerder hebt gewerkt met Google Analytics. Jij ben in hoge mate in staat om zelfstandig te werken en bent feilloos in staat om de vertaal slag te maken van de bedrijfsstrategie naar meetbare marketing intelligence activiteiten.

Het aanbod

Jij komt binnen een informeel bedrijf te werken. Een bedrijf waar een open cultuur hangt en waar de collega’s het hart op de tong hebben. Een marktconform salaris, een goeie pensioenvoorziening en 25 vakantiedagen.

Contact

Kai Lemkes
E-mail: kai@analysepeople.nl
Telefoon: 020-280 0000
Mobiel: 06-525 538 82